Mat by us
Aj aj aj. Råkade somna på spikmattan (igen!) i en timme och är faktiskt fortfarande lite öm! Haha... Spikmatta med måtta är nog bäst. Har haft en riktigt mysig kväll med god mat och fint sällskap. Det blev faktiskt något så avancerat som fläskfilé som jag aldrig har tillagat förut. Gjorde marinaden och allt från skratch också. Lite löjligt stolt är jag faktiskt.
Varje gång jag och Jacob lagar mat blir vi båda alltid lika överraskade över vad vi åstadkommit, vi bortser alltid från skavanker som att köttet är lite torrt eller att pastan är lite väl al dente - för oss är det liksom perfekt. Sen att det inte händer ofta att vi lagar mat är en annan sak... vi bor fortfarande hemma. Det ska bli intressant att se hur våra matvanor kommer att se ut när vi väl flyttar hemifrån. Mycket intressant.
Nu har vi precis kommit hem från en promenad i mörkret. Visst är det något av det skönaste som finns, att gå av sig mättnadskänslan! Känna att man får ner maten i magen och röra på sig lite.
Nu blir det grymma böcker och te i sängen. Ha en fin torsdagskväll!
Varje gång jag och Jacob lagar mat blir vi båda alltid lika överraskade över vad vi åstadkommit, vi bortser alltid från skavanker som att köttet är lite torrt eller att pastan är lite väl al dente - för oss är det liksom perfekt. Sen att det inte händer ofta att vi lagar mat är en annan sak... vi bor fortfarande hemma. Det ska bli intressant att se hur våra matvanor kommer att se ut när vi väl flyttar hemifrån. Mycket intressant.
Nu har vi precis kommit hem från en promenad i mörkret. Visst är det något av det skönaste som finns, att gå av sig mättnadskänslan! Känna att man får ner maten i magen och röra på sig lite.
Nu blir det grymma böcker och te i sängen. Ha en fin torsdagskväll!
Kommentarer
Trackback